sábado, 20 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Vall d’Alba llança un concurs per a trobar la foto que il·lustre el cartell de la XIX Fira

L’Ajuntament de la Vall d’Alba convoca el primer concurs de fotografia ‘Fotofira2016’ per a seleccionar la imatge que il·lustrarà els cartells de la XIX Fira del Comerç, Agricultura i Ramaderia del municipi, que se celebrarà del 6 al 10 d’abril.

L’objectiu del concurs és estimular la participació dels artistes o aficionats locals de la fotografia perquè realitzen imatges relacionades amb l’agricultura, la ramaderia i la naturalesa radicades en algun punt del terme municipal de la Vall d’Alba.

Cada participant podrà aportar un màxim d’una fotografia, que es presentarà en format A3 vertical imprès en cartó ploma i haurà d’anar acompanyada d’un lema o títol, així com la ubicació del lloc en el qual s’ha pres.

El termini per a presentar la fotografia finalitzarà el pròxim dia 15 de febrer, a les 14.00 hores. El jurat votarà la proposta guanyadora aqueix mateix dia, a les 14.30 hores. El vencedor serà gratificat amb 150 euros, que seran lliurats oficialment el dissabte, 9 d’abril, coincidint amb l’obertura de l’exposició que l’Ajuntament celebrarà amb totes les imatges presentades al concurs.

Últimas noticias

Contenido relacionado