viernes, 19 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Carrasco demana a Moliner que “la Diputació incloga al Grau en el programa de viatges Castelló Sènior”

La portaveu del Grup Municipal Popular, Begoña Carrasco, i el regidor popular del Grau, Vicente Guillamón, s’han reunit amb el president de la Diputació, Javier Moliner, i el diputat de turisme, Andrés Martínez, per a sol·licitar-los que “incloguen al Grau en el programa de viatges Castelló Sènior”.
“Castelló Sènior” té per objecte subvencionar parcialment a les persones majors residents en la província de Castelló el cost de paquets vacacionals durant enguany 2016. Així, els beneficiaris poden triar entre 12 paquets turístics, 7 rutes dissenyades en el cas dels municipis d’interior i 5 destinacions en els paquets vacacionals de costa.

[pullquote align=”right” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Carrasco: “Castelló Sènior és una excel·lent oportunitat per a avançar en la consolidació del Grau com a destinació turística de costa”[/pullquote]
El programa de vacances per a majors “Castelló Sènior” de la Diputació de Castelló abasta a totes les comarques de la província beneficiant a 70 municipis entre allotjaments i excursions “i suposa un benefici directe per als establiments i localitats ja que fins avui porta ja comptabilitzades més de 7.000 places venudes”.
Per aquest motiu, els populars han mostrat el seu desig que “el Grau siga inclòs en les visites amb parada en la ciutat de Castelló que tenen programades les diferents rutes per a les persones beneficiàries”.
Carrasco ha assenyalat que “el turisme és una prioritat per al Partit Popular igual que el Grau de Castelló per aquest motiu aquesta iniciativa nasca amb l’objectiu de vincular a ambdues”. “Volem que els beneficiaris del Castelló Sènior coneguen la ciutat de Castelló però també el Grau i tots els seus llocs emblemàtics: la Llotja, el Museu del Mar, el Planetari, el Parc Litoral, etc.”

Últimas noticias

Contenido relacionado