Quasi 300 xiquets de Teulada Moraira rebran una felicitació personalitzada del Pare Noel

La proposta ha tingut un gran acolliment ciutadà, ja que s'han gravat gairebé 300 vídeos personalitzats per a felicitar els nens i nenes del municipi.

La xicalla de Teulada Moraira rebran una felicitació especial del Pare Noel gràcies a la iniciativa llançada per part de l’Ajuntament de Teulada Moraira a través de la Regidoria de Comunicació delegada a Aitor Llobell.

La proposta ha tingut un gran acolliment ciutadà, ja que s’han gravat gairebé 300 vídeos personalitzats per a felicitar els nens i nenes del municipi.

Este Nadal no s’ha pogut dur a terme la visita de Papà Noel en persona per motius de seguretat sanitària, però a través d’esta iniciativa, s’ha intentat que cada xiquet puga rebre un missatge especial de la seua part.

També hi haurà un missatge general que s’emetrà a través de les xarxes de l’Ajuntament de Teulada esta vesprada.

Aitor Llobell ha comentat “Esta vegada els xiquets i xiquetes no podran veure en persona al Pare Noel, una activitat que des de l’any passat es va organitzant per part de l’Ajuntament, però amb esta iniciativa els fem arribar un poc de màgia a cadascuna de les seues cases. La infància ha viscut un any complicat i estes dates sempre són especials per als més menuts de la casa, hem de fer un esforç perquè siguen especials”.

CatalanSpanish