```
martes, 23 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Vicent: “proposem una sèrie d’exigències al PSOE de Les Alqueries per a tirar endavant els pressupostos”

Ciutadans de Les Alqueries, proposa al PSOE una sèrie d'exigències per a donar suport a els pressupostos.

El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de Les  Alqueries del Niño Perdido, Francisco Vicent, ha proposat al PSOE, que ara governa en solitari la localitat, “una sèrie d’exigències per a recolzar i tirar avant els pressupostos de 2018, entre elles que conste per escrit una baixada d’impostos per a 2019, concretament reduir un deu per cent de les taxes urbanes, i també la reducció d’un cinc per cent de l’IBI Urbana”. “Igualment, ja per a aquest 2018, Cs ha exigit condicionar l’església del Replà, suspendre el cobrament de la plusvàlua, bonificar en un 95 per cent la transmissió mortis causa de l’habitatge habitual de pares a fills en l’Impost de Plusvàlua Municipal, modificar el calendari de cobrament d’impostos, eliminar les partides de ‘Normalització lingüística’, la il·luminació de l’eixida de l’N-340 o l’asfaltat de la via paral·lela al camp de futbol”, ha explicat el regidor.
En aquest sentit, Vicent ha manifestat que “Cs no té cap intenció de bloquejar la localitat i ara la pilota està en la teulada dels socialistes, d’ells dependrà acceptar les nostres condicions”.
Així mateix, el regidor ha informat que “Cs ha rebutjat entrar, de moment, en el Govern, ja que considera, que igualment es pot garantir l’estabilitat i fer una política útil des de l’oposició”. “El nostre grup municipal seguirà la mateixa política que porta seguint des que va entrar en el Consistori, cercant el consens i recolzant aquelles iniciatives que considere claus per al municipi”, ha finalitzat l’edil.

 

Últimas noticias

Contenido relacionado