viernes, 29 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El PP celebra el tradicional encontre de Nadal amb els mitjans de comunicació de Castelló

El grup popular va queixar-se de què l'equip de govern no hi ha instal·lat encara el Betlem davant de l'Ajuntament de la capital de La Plana

El PP de Castelló va portar a terme ahir el tradicional esmorzar de Nadal amb els mitjans de comunicació locals. L’acte, que va tindre lloc en el restaurant ‘’Estraperlo’, va comptar amb l’assistència de diversos periodistes i de la totalitat dels regidors populars. El menú va estar format per una gran varietat culinària i per vi de ‘’Lafuente’.

L’encontre va demostrar la bona connexió del grup popular amb els mitjans de comunicació. Una sintonia que la portaveu popular, Begoña Carrasco, no va dubtar en destacar argumentant la gran necessitat de què els mitjans de comunicació siguen l’altaveu de la classe política davant els ciutadans de Castelló. Seguidament, la líder popular no va voler perdre l’oportunitat de reclamar, amb ironia, la instal·lació del Betlem davant de l’Ajuntament de Castelló. Una tradició que la regidora es va comprometre a defensar activament. A més, el grup popular va reclamar la necessitat de què l’Ajuntament de Castelló tinga una millor funcionalitat en diverses àrees.

Posteriorment, va arribar el torn de brindis, on el PP va desitjar a tots els presents unes bones festes de Nadal i un pròsper any nou. Però, a la vegada, el grup popular no es va oblidar de què ja falta menys per a les pròximes eleccions i, per això, també desitjaren a tots els membres del partit un pròsper 2018 i… 2019, tal com plasma la felicitació que tots els assistents van emportar-se a casa.

Últimas noticias

Contenido relacionado