sábado, 18 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Playas CD Castellón somia ja amb el lideratge

Després de diverses setmanes allunyat del Pavelló Ciutat de Castelló on els Platgers han aconseguit sumar punts en pistes tan complicades com la de Catgas I. Santa Coloma B i La Union Santa Coloma de Gramanet, els Castellonencs tornen a la seua casa per a mesurar-se en un d’aqueixos partits que pot servir per a donar definitivament el salt a la lluita pel Liderat en cas de guanyar els tres punts. No ho tindrà fàcil el conjunt de Manuel Collado que rep a un dur rival com el Pallejà que s’ha guanyat per mèrits propis estar en la part alta del Grup 3 de segona B.

Els Catalans que vindran acompanyats per un grup d’afeccionats, volen sumar en una pista en la qual aquesta temporada ningú ha sigut capaç de portar-se els 3 punts convertint-se en un feu pràcticament inexpugnable per als rivals.

Els Platgers per la seua banda porten la setmana preparant aquest transcendental partit per a no perdre el deixant del Escola Piula i CCR Castelldefels que ocupen la primera i segona plaça respectivament. El conjunt blaver explicarà per a aquest xoc amb el jugat del Filial de Tercera Divisió “Genís”. En l’aspecte de lesions, tan solament ocupa la infermeria “Oscar Maeso” que segueix recuperant-se de la seua lesió.

Per ultime recordem a tota l’afició, simpatitzants i seguidors al futbol sala que per a poder accedir al pavelló serà necessari presentar el “Carnet de Simpatitzant del Platges CD Castelló” en la porta principal del Pavelló Ciutat de Castelló. Els xiquets de menys de 12 anys i minusvàlids amb acreditació tenen l’accés gratuït. La resta de seguidors poden adquirir la seua entrada en el pavelló al preu de 2 euros.

Últimas noticias

Contenido relacionado