viernes, 29 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Diputació tanca un acord amb Europlayas en FITUR per a comercialitzar el turisme rural en agències de tota Espanya

La Diputació de Castelló ha tancat en FITUR un acord amb l’important turoperador Europlayas per a paquetitzar i comercialitzar l’oferta de turisme rural de la província en agències de tota Espanya. D’aqueixa manera, el Govern Provincial dóna un bon impuls al producte de turisme rural de l’interior de la província per a millorar la seua visibilitat en el mercat nacional, ja que és aquest el públic prioritari d’aquest tipus de turisme. A través d’aquest acord, es paquetitzará l’oferta de turisme rural de la província en un fullet comercial que es distribuirà en les agències d’aquest turoperador de receptiu espanyol que treballa amb agències de viatges en tota Espanya.
[pullquote align=”right” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Martínez: “Donar a conèixer el potencial turístic del nostre interior a Espanya i en el món és una de les nostres prioritats”[/pullquote]
El vicepresident provincial de Turisme, Andrés Martínez, s’ha mostrat molt satisfet pels resultats de la reunió. “El nostre objectiu amb aquest tipus d’accions de col·laboració és fer més visible l’oferta de turisme rural de la província facilitant als prescriptors, en les agències de viatges que puguen comercialitzar les experiències de turisme rural que tenim en els municipis de l’interior de Castelló. Esperem que aquest acord ajude a consolidar el bon comportament que està tenint aquest tipus de turisme en la nostra província, caracteritzat sobretot per les escapades de finalització de setmana, vinculant-se a experiències de turisme actiu, cultural i patrimonial”.

cal assenyalar que la província de Castelló compta amb una important oferta de turisme rural, en congregar en el seu territori un total de 505 establiments d’allotjament de turisme rural (17 albergs i 488 cases rurals), amb una capacitat global de 4.198 places turístiques en els municipis de la província.

Ajudar a ‘descobrir’ el potencial turístic de l’interior
El turisme rural ocupa un objectiu important en el pla de treball integral que està duent a terme la Diputació de Castelló amb tots els seus recursos materials, tècnics i personals en FITUR. Tant és així que, a més de l’edició de material informatiu i promocional de tots els pobles de l’interior i que s’utilitza en les reunions de treball, aquest cap de setmana distribuirà entre els milers de visitants de la fira material informatiu i promocional del turisme rural de Castelló.

Atraure al turista britànic a l’interior: turoperador Rambler´s
Portar a l’interior a més turistes estrangers aprofitant la gran porta d’entrada de l’aeroport és un altre dels eixos de treball que manté oberts la Diputació i que s’ha pogut comprovar, amb bons resultats en FITUR. Així, s’han mantingut reunions amb el turoperador britànic Rambler´s, un dels especialitzats en vacances de senderisme més importants i de millor reputació a Regne Unit.

Martínez ha explicat que “aquest turoperador ofereix vacances de senderisme a tot el món, incloent destinacions a Espanya, i tenim molt bones perspectives de cara al fet que puga incloure algunes zones de l’interior de la província. Cal tenir en compte que tenim gran interès, doncs generalment són rutes de senderisme de nivell baix o mitjà de dificultat, amb la qual cosa atrau un públic famílies i de persones majors my interessant per als establiments rurals castellonencs. A més, la combinació entre el turisme actiu i el patrimonial que ofereix aquest perfil d’empresa és molt interessant per a l’oferta provincial, doncs durant les rutes, els guies expliquen la història de la zona i el patrimoni natural de la mateixa”.

Últimas noticias

Contenido relacionado