16.5 C
Valencia

El 112 CV rep en Setmana Santa 41.259 telefonades i gestiona 11.102 incidents

- Publicitat -AVL
  • El 58,94% dels incidents gestionats han estat de caràcter sanitari, seguit d’un 15,91% de casos de seguretat ciutadana.
  •  L’anglés segueix sent l’idioma més utilitzat en les telefonades rebudes en una altra llengua diferent de les oficials, seguit de l’alemany i el francés.

El telèfon d’emergències 112 Comunitat Valenciana ha rebut un total de 41.259 telefonades i ha gestionat 11.102 incidents a la Comunitat Valenciana entre les 00.00 hores del dia 29 de març i fins a les 07.00 hores d’aquest dimarts 3 d’abril, dates coincidents amb els dies festius de la Setmana Santa a la Comunitat Valenciana.

L’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències va activar un dispositiu especial per aquesta festivitat que va incloure el reforç en un 9% dels torns del personal del 112, en ser dies de molt moviment en les carreteres i gran afluència de turistes tant a les platges com a les zones d’interior, segons ha explicat el director de l’Agència, José María Ángel.

El director de l’Agència ha afirmat que “hem tingut una Setmana Santa coincident amb anys anteriors quant a la tipologia d’incidents gestionats, majoritàriament sanitaris, i també aquells relacionats amb rescats i trasllats sanitaris”.

En aquest sentit, el telèfon d’emergències 112 Comunitat Valenciana va gestionar 58,94% incidents de caràcter sanitari, seguit d’un 15,91% de casos relacionats amb la seguretat ciutadana, un 3,58 corresponien a accidents i un 3,24% estaven relacionats amb qualsevol tipologia d’incendi.

D’altra banda, José María Ángel ha recordat que des del 112 s’atenen les telefonades en els idiomes anglés, francés i alemany amb l’objectiu d’oferir un major servei a aquells ciutadans d’altres països que visiten la Comunitat Valenciana. L’anglés segueix sent l’idioma més utilitzat en les telefonades rebudes, seguit de l’alemany i el francés.

Pel que fa a la distribució dels incidents gestionats per províncies, a Alacant el 83,8% de les telefonades en idioma estranger van ser en anglés, seguit de l’alemany amb 8,4% i el francés amb 7,2%. A Castelló, els incidents gestionats en anglés i alemany han suposat un 60% i 40%, respectivament, mentre que a València, el 74,1% d’aquests incidents gestionats van ser en anglés, el 14,8% en francés i l’11,1% en alemany.

Dies amb més cridades rebudes

El dia amb major nombre de cridades rebudes va ser coincident amb l’operació eixida a la Comunitat Valenciana, el dijous sant 29 de març, amb un total de 8.666, seguit de prop de les 8.616 cridades rebudes el dia 31, mentre que el dia 1 d’abril diumenge es van rebre 8.357. Els dies 30 de març i 2 d’abril es van rebre 7.796 i 7.140 telefonades, respectivament.

Finalment, la província de València segueix encapçalant el rànquing de major nombre d’incidents gestionats, 5.486, enfront dels 4.221 de la província d’Alacant i els 1.308 de Castelló.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

12,813FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Albocàsser suma un altre brot amb 15 contagiats per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus, el municipi ha tingut 15 positius (asimptomàtics o no)

Detectat un nou brot de coronavirus a Nules per contacte social

Qualsevol ciutadà pot comprovar les dades actualitzades en la web d'informació estadística de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública.

Sanitat registra 613 nous casos de coronavirus en la Comunitat Valenciana

Per províncies, la distribució de nous contagis és la següent: 34 a Castelló, 160 a Alacant i 419 a la província de València

El PSOE vota en contra de restablir els Rodalia a Castelló

• Els socialistes rebutgen al Senat la proposta del PP que sol·licita recuperar les freqüències davant els col·lapses que s'estan produint en Castelló

Mor Quino, el creador de Mafalda

Les històries de Mafalda s'han traduït a quinze idiomes i s'han publicat en diaris i revistes de tot el món.
- Advertisement -

: Valencià