martes, 16 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Amics Castelló solidaritzarà la seua energia enfront del Club Melilla Bàsquet

Ja s’ha fet oficial, el pròxim 12 de febrer en el partit davant el Club Melilla Bàsquet, actual segon classificat, es podrà comprar l’exclusiva polsera de l’Amics Castelló que el projecte Solidaritza la teua Energia han produït, amb Susana Fabregat al capdavant, per a recaptar fons per a la Fundació Aspropace.
En l’acte, Susana Fabregat els ha explicat a tots els jugadors i tècnics de l’Amics Castelló la naturalesa del projecte, per a qui van dirigits els fons i els assoliments aconseguits fins al moment, “hem recaptat fins al moment més de 50.000 euros amb el projecte. Sumar-nos a l’Amics Castelló per a nosaltres és un honor ja que ocupen un lloc molt important en l’esport castellonenc”, ens afirmava Susana.
Els assistents al partit podran adquirir la polsera de lAmics per 2€ que aniran destinats a la Fundació Aspropace de Castelló de persones amb paràlisi cerebral.
Per a Luis García, president del club, “és important que des del club recolzem a diferents col·lectius en la mesura en què puguem. Teníem ja ganes de poder col·laborar amb el projecte Solidaritza la teua Energia, ja que ens uneixen valors molt importants i que estan representats en les polseres com el sacrifici, la superació, el ser equip i en aquest cas també AMICS. Hem triat un partit important, en el qual segur que hi ha molt bona entrada i el projecte puga arribar així a més gent”.
El club castellonenc cedirà un espai en l’entrada del pavelló on se situarà un stand especial per a la venda de polseres i per a donar informació del projecte a tots allò que ho desitgen.

Últimas noticias

Contenido relacionado