La 35 Setmana de les Persones Majors arriba a València amb diverses activitats

Des de hui i fins al dissabte dia 10 tindran lloc diferents activitats que pretenen promoure un envelliment actiu

Setmana de les Persones Majors

Un any més aterra a València la Setmana de les Persones Majors, organitzada per la regidoria de Persones Majors de l’Ajuntament de la ciutat. Enguany serà el seu 35 edició i a la inauguració han acudit l’alcalde de València, Joan Ribó, i la regidora de Persones Majors, Sandra Gómez.

Sota el lema ‘Per què no?’, des de hui i fins al dissabte que ve dia 10 tindran lloc diferents activitats que pretenen promoure un envelliment actiu, així com la socialització dels majors. La Plaça de l’Ajuntament serà l’epicentre de l’esdeveniment i la decisió que així siga “ve de la voluntat que no volem que es quede ningú sense celebrar esta setmana“,  ha explicat Sandra Gómez.

La setmana inclou activitats en recintes tancats, com l’obra Aguacates en el Teatre Olympia, i concerts en el Palau de la Música, així com a l’aire lliure amb balls de saló, ioga i esports en la Plaça de l’Ajuntament durant el dijous, el divendres i el dissabte. “Les piràmides de població diuen que cada vegada som més persones majors en la ciutat i, per tant, és molt important desenvolupar una sèrie d’activitats encaminades a millorar les condicions de vida i les condicions de salut d’estes persones”, ha assenyalat Joan Ribó.

Durant l’acte inaugural, s’ha realitzat també l’homenatge ‘Nostres Millors Persones Majors de la Ciutat de València’ a Vicente Enguídanos, l’últim Velluter, a Concha García, una influencer que ha revolucionat les xarxes amb els seus dibuixos fets amb el programa Paint, i a la Fundació Amics de la Gent Major. La regidora de Persones Majors els ha donat les gràcies “per fer de València una ciutat més amable, més genuïna, més inclusiva i més innovadora”.

 

Publicitat