```
viernes, 26 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Visita cap de cultura de Castelló Josep Cristià Linares a Vinaròs

Ahir va  una visita a Vinaròs el director territorial de Cultura Josep Cristià Linares, acompanyat dels responsables d’arqueologia, béns immobles i béns mobles de la direcció territorial.
En companyia de l’alcalde Enric Pla, del regidor de Cultura Marc Albella i del d’Urbanisme Jan Valls, han visitat els treballs de l’antiga Casa de la Vila i del nou parc de l’antic convent dels Franciscans. En les dues intervencions s’ha comptat amb l’assessorament del servei provincial de Cultura.
Els regidors i l’alcalde han donat compte dels diferents informes i queixes que han arribat en relació al parc del convent.

En la reunió mantinguda a l’ajuntament s’han tractat diferents aspectes encaminats a millorar la protecció i realçada del patrimoni arquitectònic i urbà de Vinaròs, un camp en el qual queda molt que fer, com han destacat tant el senyor Linares com l’alcalde, que ha destacat “el compromís de les institucions amb la defensa del patrimoni, un aspecte contemplat en l’estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (DUSI) i que podria ser impulsada amb fons europeus”.

Últimas noticias

Contenido relacionado