jueves, 28 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Barrachina: “el PGE del Govern compleix amb Castelló i preveu crear 6.200 ocupacions noves en un any”

El Partit Popular de Castelló ha definit el projecte dels Pressupostos Generals de l’Estat, que “contemplen un increment del 80% per a Castelló, atén les necessitats en infraestructures útils i suposa tot un impuls a la creació d’ocupació. Alhora, són uns pressupostos molt socials, en incloure augments en les pensions de viduïtat i de jubilació”.

El president del PP de Castelló i portaveu de la comissió de Foment en el Congrés dels Diputats, Miguel Barrachina, ha comparegut acompanyat d’Elena Vicente-Ruiz, secretària general del PPCS per a analitzar l’impacte “positiu” dels PGE en la província de Castelló.
El responsable popular ha destacat que “aquest pressupost comença a arreplegar els fruits socials de la recuperació econòmica, posat que avui dia hi ha 36.000 persones més treballant en la província des de l’engegada de les reformes del Partit Popular”.

Aquest fet es tradueix en efectes sobre el conjunt de les prestacions socials i els impostos. “En haver-hi molta més gent tributant a Espanya, tots podem pagar menys imposats i per açò 42.000 castellonencs van a veure com es rebaixa el seu pagament en l’impost de la Renda”, ha explicat Barrachina.

“Perquè les polítiques socials i les inversions seguisquen creixent, s’ha de seguir creant ocupació i només els polítics que són capaços de crear ocupació poden complir amb el que prometen. Per açò, l’objectiu per als pròxims 12 mesos és que es creuen 6.200 ocupacions addicionals”.

“Tot aquest creixement ha permés que el conjunt de les inversions globals per a la província cresquen un 80%, passant de 78 milions a 141, i singularment, en el Ministeri de Foment, les seues inversions creixen un 96% per a Castelló”. Un fet que “permet atendre totes les peticions pendents de la província, tant en tràfic ferroviari com en carreteres”, afegeix Barrachina.

Últimas noticias

Contenido relacionado