Alcer Castalia, FEDPECAS i el CD Castelló promouen una campanya per a la donació d’òrgans

L'objectiu d'aquesta acció, acompanyada d'una campanya en xarxes socials amb l'eslògan #marcaelgoldetuvida és que els afeccionats parlen en família sobre la donació d'òrgans, com a via clau per a afavorir la donació.

533
Els sis detinguts van ser traslladats a la Ciutat de la Justícia de València poc després de les 16.00 hores d'esta vesprada.

Alcer Castalia, la Federació de Penyes del CD Castelló (Fedpecas) i el mateix CD Castelló volen que l’afició albinegra marque el gol de la seua vida fent una aposta clara per la donació d’òrgans. Amb aquest objectiu, diumenge que ve, els assistents al partit que enfrontarà al primer equip castellonenc amb el CF Recanvis Colón, trobaran en les seues localitats un sobre amb el carnet de donant i un fullet informatiu.

L’objectiu d’aquesta acció, acompanyada d’una campanya en xarxes socials amb l’eslògan #marcaelgoldetuvida és que els afeccionats parlen en família sobre la donació d’òrgans, com a via clau per a afavorir la donació. Espanya és líder mundial en aquest camp però encara hi ha més de 5.000 persones en llista d’espera per a rebre nous òrgans.

A més, algunes de les persones assistents trobaran en les seues localitats un sobre amb sorpresa com una bandera, o una samarreta, signats per la primera plantilla. Açò contribuirà a convertir la jornada en una gran festa per la donació.

Avui, els jugadors David Cubillas, Arturo Navarro i el capità Jordi Marenyà han presentat la iniciativa sobre la gespa de Castalia al costat d’Alberto Aicart, president de Fedpecas i Juan Doménech, president d’Alcer Castalia.

Alcer Castalia és una associació sense ànim de lucre que des de 1981 lluita per millorar la qualitat de vida de les persones amb malaltia renal i els seus familiars, millorar la seua adaptació a la malaltia i als tractaments, prevenir i visibilitzar la insuficiència renal crònica i sensibilitzar a la societat sobre la importància de la donació d’òrgans.