La Guàrdia Civil confisca 40 quilos d’haixix a un passatger del ferri Dénia-Palma

La Guàrdia Civil ha detingut en el port de Dénia a un passatger, espanyol de 40 anys, que portava 40 quilos d'haixix en el maleter del seu vehicle.

La Guàrdia Civil ha detingut en el port de Dénia a un passatger, espanyol de 40 anys, que portava 40 quilos d’haixix en el maleter del seu vehicle.

A primera hora de la vesprada d’ahir, agents de l’Àrea Fiscal de la Guàrdia Civil de Dénia van confiscar 40 quilos de pol·len d’haixix a un home que estava a punt d’embarcar, amb el seu vehicle, en el vaixell que cobreix la trajectòria des de Dénia (Alacant) amb destinació Palma (Illes Balears).

Esta confiscació és fruit d’una de les tantes inspeccions rutinàries que el Servei Fiscal de la Guàrdia Civil sol realitzar als passatgers del ferri. Va ser en revisar-li el maleter del cotxe i alçar la catifera, quan els agents van descobrir una quantitat considerable de paquets rectangulars envasats al buit, l’interior dels quals contenia pol·len d’haixix.

L’home va ser immediatament detingut com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues i està previst passe hui a disposició judicial.

La droga, que probablement estava destinada a ser venuda a la menuda, hauria aconseguit un valor de més de 67.000 euros, en el mercat il·lícit.

ValenciàEspañol