46 alumnes de la UCV donen positiu pel brot en el col·legi major Ausiàs March

El col·legi major Ausiàs March de València ha comptabilitzat un total de 46 casos positius d'alumnes de la Universitat Catòlica de València (UCV) pel brot detectat fa uns dies en la residència.

El col·legi major Ausiàs March de València ha comptabilitzat un total de 46 casos positius d’alumnes de la Universitat Catòlica de València (UCV) pel brot detectat fa uns dies en la residència.

Els alumnes de la Universitat Catòlica de València (UCV) s’han vist afectats pel brot detectat este cap de setmana en el col·legi major Ausias March de València. Estos estudiants queden confinats en el col·legi major durant una setmana, fins dimarts que ve 10 de novembre, segons informa la Catòlica en un comunicat.

Mentrestant, el servei de prevenció de la UCV està posant-se en contacte amb els universitaris per a realitzar el rastreig. La universitat realitzarà proves PCR a tots els alumnes abans de permetre la seua tornada a les classes presencials.

Este dissabte, la Conselleria de Sanitat va ordenar el confinament de l’Ausiàs March després de realitzar un garbellat a tots els residents i detectar 72 positius, després del que investiga el brot i es va activar el protocol d’aïllament durant 10 dies.

CatalanSpanish