9:20 am - Monday, 25 May 2020

El 48,5% d’aspirants han superat la primera part de les oposicions a places docents

- Publicidad -Reciplasa Vila-real
- Publicitat -AVL
- Publicidad -Coronavirus
- Publicidad -Escalante GVAMobilitat
- Publicidad -CastelloTributs CaixaOntinyent
- Publicidad -CoronavirusOnda mascarillas
- Publicidad -
Borriana

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat, als taulers d’anuncis de cada tribunal, els resultats de la part A de la fase d’oposicions al cos de docents d’Infantil i Primària.

Els aspirants a aquestes places de funcionaris docents de carrera opten a un total de 3.000 places de les especialitats d’Infantil, Anglés, Educació Física, Música, Audició i Llenguatge, Pedagogia Terapèutica, i Primària.

Dels 14.154 aspirants que s’hi han presentat, 6.871 han passat la part A, xifra que suposa un 48,5% del total d’opositors.

Per especialitats, en Educació Infantil s’han presentat 4.853 opositors i han superat aquesta part 2.169, un 44,6%. En Anglés s’han presentat 1.371 aspirants i han superat aquesta part 648, un 47,2%. Per a Educació Física s’han presentat 828 opositors i han superat la part A 456, un 55%.

Pel que fa a Música, s’han presentat 471 aspirants i han superat aquesta part 271 persones, un 57,5%. En matèria d’Audició i Llenguatge, s’han presentat 1.229 persones i han superat aquesta part 670, un 54,5%. En Pedagogia Terapèutica, dels 927 presentats, han superat aquesta part 384 aspirants, un 41,4%. Finalment, en Educació Primària, dels 4.475 presentats, han superat aquesta part 2.273, un 50,7%.

Per comarques, als tribunals d’Alacant han superat la part A de la prova 2.612 persones de les 5.268 que s’hi han presentat, un 49,5%. Als de Castelló han superat aquesta part teòrica 953 persones de les 1.820 presentades, un 52,3%. Als de València l’han superada 3.306 aspirants dels 7.065 presentats, un 46,8%.

La prova A de la fase d’oposició és la teòrica, va començar el 26 de juny en un total de 229 tribunals i és la primera de les dues de què consta la fase d’oposició.

En aquesta prova les persones aspirants han redactat i llegit un tema. A més, també han desenvolupat un supòsit pràctic. Les persones que superen la prova teòrica tornaran als tribunals d’oposicions per a realitzar la part B.

En la prova B de la fase d’oposicions, els aspirants presentaran una programació didàctica i hauran de defensar una unitat didàctica. Aquesta prova comença 24 hores després de la publicació dels resultats de la prova A i té lloc fins al 16 de juliol, quan acaba la fase d’oposició.

Les notes de la prova B i la mitjana amb la part A es publicaran el mateix dia 16 de juliol als taulers d’anuncis de cada tribunal.

Cal recordar que aquestes oposicions consten de dues fases: la fase d’oposició i la fase de concurs, que començarà el dia 17 de juliol. D’aquesta manera, fins al 20 de juliol tindrà lloc el lliurament de mèrits per part dels opositors que han superat la fase d’oposició.

Una vegada publicats els mèrits, es farà la mitjana entre els resultats de les dues fases i el 26 de juliol es publicarà en el web de la Conselleria la relació d’aspirants que han aconseguit una de les 3.000 places de funcionaris docents de carrera.

Esta publicació està disponible en : Valencià

Rovira

També te pot interessar

Últimes notícies

La DGT publica novetats sobre els examens de conduir en la desescalada

La Direcció General de Trànsit (DGT) reprén els exàmens teòrics i pràctics per a l'obtenció del permís de conduir en aquelles províncies que es troben en la fase 2.

El Consell demanarà el pas a la fase 2 de tota la Comunitat Valenciana esta setmana

El president també ha expressat la seua voluntat de "desprovincialitzar" el marc de referència de la desescalada i seguir avançant de manera conjunta tota la comunitat.

La Comunitat Valenciana confirma 22 nous casos de coronavirus, tres morts i 54 altes

Per quart dia consecutiu no es registra cap defunció a causa de coronavirus a la província de Castelló.

Castelló suma 3 dies sense morts per coronavirus

Des de l'última actualització no s'ha registrat cap contagi en les residències de la Comunitat Valenciana.

La Comunitat Valenciana registra 30 nous positius, dos morts i 103 altes

Des de l'última actualització no s'ha registrat cap contagi en les residències de la Comunitat Valenciana.

Esta publicació està disponible en : Valencià