50 empreses es reuneixen en la Fira d’Ocupació de València per a millorar les possibilitats de trobar treball

Sandra Gómez: "Volem col·laborar amb totes les iniciatives que ajuden a millorar les possibilitats que els valencians i les valencianes troben un treball"

PublicitatAVL

La Fira d’Ocupació, una iniciativa en què participen l’Ajuntament de València i la Cambra de Comerç, ha reunit més de 50 empreses de la ciutat i s’hi han inscrit més de 400 persones. La regidora d’Ocupació en funcions, Sandra Gómez, ha posat l’accent en “la col·laboració amb totes les iniciatives que ajuden a millorar les possibilitats perquè els valencians i les valencianes troben un treball”.

L’actuació s’engloba “en un marc de col·laboració entre la Cambra de Comerç i l’Agència d’Ocupació València Activa”, ha continuat Gómez. “Sempre col·laborarem amb les propostes dirigides a la inserció laboral, a la formació o a l’orientació en qualsevol iniciativa d’emprenedoria que les valencianes i els valencians vulguen desenvolupar a la nostra ciutat”.

PublicitatRovira  

En definitiva, ha conclòs Sandra Gómez, es tracta “d’una fira que ajudarà a acostar l’oferta de treball que hi ha a València a totes les persones que estan buscant la seua oportunitat laboral”.

Publicitat