50 veïns d’Onda participen en un Programa d’Inserció Laboral individualitzat

L’Ajuntament d’Onda posa en marxa un programa d’inserció laboral individualitzat del qual es beneficiaran 50 veïns en risc d’exclusió social. Aquest programa està coordinat per sis tècnics del consistori que treballaran durant quatre mesos per a aconseguir una ocupació estable a aquestes persones, en la seua majoria parats de llarga duració.

El projecte de l’Ajuntament d’Onda està destinat a persones majors de 25 anys que començaran a beneficar-se d’aquest suport laboral el 7 agost fins al 31 de desembre. Óscar Valero, regidor de l’Àrea de Benestar Social, Família i Majors destaca: “aquest programa contempla com a objectiu prioritari ajudar persona a persona a trobar un treball estable”.

El programa d’Inserció Soci Laboral de l’Ajuntament d’Onda és finançat per la Conselleria d’Inclusió Social i co-finançat per fons europeus segons la resolució del DOCV el 12 de juliol, en el qual es van concedir 133.928,57 euros a l’Ajuntament d’Onda per a posar en marxa aquest programa d’assessorament individual a 50 veïns d’Onda en risc d’exclusió social. Valero subratlla que hi haurà sis tècnics treballant “únicament per a orientar a aquestes persones a trobar el treball que tant està costant aconseguir”.

Publicitat