sábado, 20 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

6 anys de presó per violar a una adolescent mentre era subjectada per dos menors

L’Audiència Provincial de València condemna amb sis anys de presó a dos joves que van violar a una menor de 16 anys, en una localitat propera a València en 2013, amb l’ajuda d’altres dos menors, els qui subjectaven a la víctima i reien mentre la forçaven sexualment. Els dos adults van reconéixer els fets en el judici, amb el que van veure reduïda la pena que sol·licitava inicialment la Fiscalia, de fins a catorze anys i mig de presó per a un d’ells.

Els fets van ocórrer la vesprada del 23 de desembre de 2013 al domicili d’un dels ara condemnats, situat en una localitat de l´Horta Nord, que en aquell moment tenia 16 anys. Els dos condemnats, amb l’ajuda del germà menor d’edat d’un d’ells i d’un altre adolescent, van introduir a la noia per la força en un dels dormitoris i van tancar la porta amb clau. Una vegada allí la van tirar al sòl i entre tots li van baixar els pantalons i li van llevar la resta de la roba, segons ha quedat acreditat.
La sentència, facilitada pel Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), considera provat que mentre un dels acusats i un dels menors la subjectaven pels braços, el menor dels germans la va violar. Posteriorment uns dels ara condemnats, el va apartar i va la va forçar també sexualment.

A causa d’aquesta agressió sexual múltiple la víctima presentava lesions en els braços i en els bessons i va requerir assistència mèdica. Els condemnats l’han indemnitzat per les seqüeles, condició indispensable perquè al final arribaren a un acord de conformitat entre les parts.

La Secció Tercera de l’Audiència els imposa tant a l’autor material de l’agressió sexual com al coautor per cooperació necessària sis anys de presó. A més els prohibeix aproximar-se a menys de mil metres de la víctima durant deu anys.

Últimas noticias

Contenido relacionado