22.2 C
Valencia

630 persones de 24 països mengen gràcies a una parròquia de Mislata

Segons el rector de San Miguel de Soternes, es tracta de persones "sense papers, que no estan empadronades, que no tenen treball, que no rebran ajudes socials, i no tenen ni per a menjar perquè no existeixen per al sistema".

- Publicitat -AVL

El projecte denominat ´Toquen a la meua porta’, posat en marxa per la delegació de Migracions de l’Arquebisbat i la Càritas parroquial de San Miguel de Soternes de Mislata, davant les necessitats econòmiques com a conseqüència amb la pandèmia, atén, en l’actualitat, a 192 famílies, -prop de 630 persones, de 24 nacionalitats – en la seua majoria en situació d’exclusió social “que no compten amb cap mena d’ajuda”.

En este temps, durant els últims 4 mesos, s’ha incrementat l’ajuda i s’ha lliurat 23.000 quilos d’aliments i menjar. Igualment, el projecte ofereix assessorament legal, ajuda per al lloguer, i per al pagament de subministraments, medicines i altres necessitats bàsiques.

Segons Olbier Hernández, delegat de Migracions i rector de San Miguel de Soternes, es tracta de persones “sense papers, que no estan empadronades, que no tenen treball, que no rebran ajudes socials, i no tenen ni per a menjar perquè no existeixen per al sistema”.

El projecte ´Toquen a la meva porta’ compta amb la col·laboració de 16 voluntaris i de nombroses entitats, associacions, empreses i persones anònimes “que han fet possible aquesta gran obra d’amor”, segons el rector que assegura que vol seguir endavant amb la iniciativa “comptant amb la col·laboració de tots vosaltres”. En donatius, s’han recollit de moment 15.000 euros.

Així, Olbier Hernández destaca la “gran labor estos dies dels voluntaris de Càritas que col·laboren en la identificació i entrevistes a les persones que necessiten ajuda, que les deriven als economats que estan oberts o a Càritas Diocesana, així com el treball dels delegats de Càritas per zones”. Així mateix, entre el voluntariat de la parròquia figuren molts membres de famílies que en aquests moments estan sent acollides per la delegació de Migracions.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,745FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un nou brot de coronavirus a l’Eliana

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 104 persones malaltes

Benifairó de les Valls registra un brot de coronavirus per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 6 persones malaltes

Sumacàrcer registra un brot gran de coronavirus amb 15 casos

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 12 persones malaltes

Sanitat detecta tres brots de coronavirus a Ontinyent per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 233 persones malaltes

Sanitat detecta un brot de coronavirus a Castelló de la Plana per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 1315 persones malaltes
- Advertisement -

: Valencià