12.9 C
Valencia

L’Ajuntament d’Almassora presenta uns pressupostos de més de 21,6 milions d’euros

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’alcaldessa d’Almassora, Susanna Nicolau, i la primera tinent d’alcalde, Merche Galí, van presentar ahir el pressupost municipal de 2016, una previsió econòmica que aconsegueix els 21.660,011,92 d’euros, quantitat pràcticament idèntica a la de l’exercici actual. Nicolau ha definit els comptes com “de transició” respecte de les heretades del Partit Popular i “històriques” per tractar-se de les primeres que reconeixen la participació dels veïns.

La major part dels ingressos procedirà dels impostos directes (10.574.800 euros), seguits de transferències corrents (7.166.281,6 euros) i taxes i altres ingressos (3.615.430,32 euros). Aquest fet es deriva de les transferències que l’administració local espera de Diputació i Generalitat Valenciana per al pagament de les ajudes a la compra de llibres de text, per la qual cosa el seu increment respecte als comptes de 2015 no repercutirà en la capacitat de les arques municipals.

A més de les inversions reals, l’apartat de despeses està marcat per l’increment en els capítols de personal per a atendre la pujada del 1% de la nòmina dels funcionaris, tal com preveu la Llei de Pressupostos Generals de l’Estat, i l’abonament de prop del 50% que l’Ajuntament els deu de la paga extra de Nadal de 2012. També el capítol de despesa corrent es veu incrementat de 7.253.285,34 a 7.565.226,87 a causa del sobrecost que experimenta el transport i tractament dels residus per la saturació de la planta, tal com arreplega l’informe de la Intervenció municipal.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DipVal_PMUS Ayora

Segueix-nos

13,320FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Mor Susana Zamora, regidora de l’Alcúdia de Veo

L'Ajuntament ha comunicat la defunció en un comunicat a través de les xarxes socials.

Aglomeracions en les principals zones comercials del país en el primer cap de setmana ‘nadalenc’ i de compres

Pel centre de ciutats com Madrid, València, Saragossa o Gijón es van succeir durant tota la jornada imatges de carrers replets de persones, on era pràcticament impossible mantenir la distància de seguretat.

El 90% dels residents de El Collet de Benicarló estan contagiats de coronavirus

La residència, de titularitat municipal, està sota vigilància de control sanitari per part de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Ferit un motorista a Betxí en xocar amb un porc senglar

L'home ha sigut traslladat a l'Hospital de la Plana.

Borriana prorroga fins al 5 de gener l’exposició ‘El campanar: memòria d’una reconstrucció 1942-1945’

El passat dia 10 de novembre es van complir setanta-cinc anys de la col·locació de l'última pedra del campanar de Borriana.
- Advertisement -

: Valencià