Més de 70 establiments celebren ‘Comerços al Carrer’

L'alcalde d'Alacant, Luis Barcala, la responsable de Comerç, Lidia López, i l'edil d'Esports, José Luis Berenguer, han acompanyat este matí als comerciants amb motiu de la celebració.

La Regidoria de Comerç i els comerciants del carrer Quintana han celebrat hui la primera edició de ‘Comerços al carrer’, un esdeveniment de “dinamització comercial” en el qual han participat més de 70 establiments que han tret els seus comerços i productes al carrer amb novetats, descomptes, activitats, promocions, sortejos i actuacions.

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, la responsable de Comerç, Lidia López, i l’edil d’Esports, José Luis Berenguer, han acompanyat este matí als comerciants amb motiu de la celebració.

El primer edil ha considerat que amb esta iniciativa “es valora l’activitat del petit i mitjà comerç en unes dates molt importants per a ells com és el Nadal i per això són sempre benvingudes aquestes iniciatives, que compten amb tot el suport de l’Ajuntament d’Alacant”.

Per part seua, l’edil de Comerç ha expressat la seua “disposició” a “incrementar este tipus d’iniciatives”, al mateix temps que ha destacat les propostes de l’Ajuntament per a “impulsar al petit i mitjà comerç” i ha posat “com a exemple” les jornades que a partir de la setmana vinent se celebraran per diferents barris per a “impulsar el comerç electrònic entre els nostres comerciants”.

ValenciàEspañol