lunes, 15 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Ntra. Sra. del Socorro celebra el 75 aniversari amb un sopar organitzat pel grup de Juniors

La parròquia Ntra. Sra. del Socorro de València commemorarà demà, dissabte, el seu 75 aniversari amb la celebració d’una eucaristia i un sopar a benefici de Càrites organitzada pel grup de Juniors. L’eucaristia tindrà lloc a les 19 hores en el temple i, posteriorment, se celebrarà el sopar en el pati del col·legi parroquial del mateix nom, integrat en la fundació Col·legis Diocesans “Sant Vicent Màrtir”.

Durant tota la setmana la parròquia també ha organitzat diferents activitats com a conferències i concerts i el col·legi celebra aquest divendres un festival i un sopar de famílies, segons ha indicat a aquest diari fonts del moviment Juniors. Igualment, aquest diumenge, les Falles pròximes a la parròquia cuinaran paelles solidàries en un espai habilitat per la Falla Marquès de Zenete.

Els actes de l’aniversari van començar el passat 5 de maig amb la celebració del sagrament de la confirmació de diversos joves i amb la visita de la imatge de La nostra Senyora del Socors que es venera en el temple als malalts i als casals fallers presents en la demarcació.

Últimas noticias

Contenido relacionado