martes, 16 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Fira de Nadal d’Almassora ampliarà la seua oferta a tres dies

El regidor de Comerç d’Almassora, Santiago Agustí, ha presentat aquest migdia la Fira de Nadal al costat de la presidenta de l’associació de professionals i comerciants Aproca, Nerea López, i el tresorer de l’entitat, Gerardo Peris. La novetat més destacada d’aquesta edició és l’ampliació de la mostra a tres dies. D’aquesta manera, la carpa instal·lada en la plaça d’Espanya obrirà les seues portes el divendres 11 a la vesprada i mantindrà la seua activitat en horari de matí i vesprada els dies 12 i 13.

Tal com ha indicat la presidenta d’Aproca, aquesta edició “serà especial” per l’esforç realitzat pels 19 comerços participants per incrementar un dia més l’atenció al públic, així com per completar una programació atractiva que convide a les compres nadalenques. De fet, el responsable local de Comerç ha incidit que el programa d’actes “contindrà una mica de tot” per a fidelitzar a un client amb propostes personalitzades.

Un dels atractius de la Fira de Nadal serà el Concurs de Rebosteria previst per al 12 de desembre i organitzat per Vicente Cubertorer, gerent de la carnisseria Ca Vicent i exconcursant del programa televisiu Top Chef. Ell serà un dels tres integrants del jurat que fallarà els dos premis a les postres més completes al costat de Maribel i Clara, que també han participat en el concurs de televisió MasterChef.

Últimas noticias

Contenido relacionado