Detingut un home de 80 anys per amenaçar presumptament a la seua exparella a València

Agents de la 2a Unitat de Districte Russafa de la Policia Local de València han detingut a un home de 80 anys com a presumpte autor d'un presumpte delicte de violència de gènere contra la seua exparella en la zona de Quatre Carreres.

estafes
PublicitatAVL

Agents de la 2a Unitat de Districte Russafa de la Policia Local de València han detingut a un home de 80 anys com a presumpte autor d’un presumpte delicte de violència de gènere contra la seua exparella en la zona de Quatre Carreres.

Els fets van ocórrer dijous passat 25 d’octubre a les 16.30 hores quan des de la sala del 092 es va requerir a una patrulla perquè un home estava colpejant insistentment la porta d’un habitatge en la qual vivia la seua exdona.

PublicitatRovira  

Quan la patrulla va arribar al lloc dels fets es va entrevistar amb la dona que va manifestar trobar-se atemorida i nerviosa, atés que la seua exparella, del qual portava separada més de 30 anys, havia acudit fins a la porta del seu habitatge bastonejant-la constantment i fent-li gestos amb amenaces de mort. T

ambé va informar que en el passat va tindre una ordre d’allunyament contra la seua exparella i va indicar que el seu exmarit havia passat també una nota amb amenaces de mort per davall de la porta. Els i les agents li van indicar que la conservara.

Posteriorment es rep una trucada informant que una altra patrulla tenia retingut a un individu que s’assemblava a la descripció del presumpte autor dels fets pel que es van entrevistar amb ell i se li va preguntar que feia en el lloc responent amb el mateix gest d’amenaça que li havia fet anteriorment a la seua exdona pel que va ser detingut i traslladat a la Inspecció central de Guàrdia.