Playas CD Castelló prolonga les seues victòries en 2ªB

Els Platgers sumen la seua setena victòria en Lliga després de véncer per la mínima (2-1) davant un bon rival com el CFS Esparreguera amb un gran ambient en les graderies del Pavelló Ciutat de Castelló i que serveix per a consolidar als homes de Manuel Collado en el quart lloc del grup tercer de segona B en solitari amb 24 punts.

Vesprada de futbol sala amb Majúscules el que es va poder viure en el Coliseu Castellonenc entre la cambra i sisena classificació on la nota predominant va ser la gran esportivitat entre les dues aficions i el bon joc desplegat en la pista.

El partit va començar molt bé per als locals, ja que abans que es complira el primer minut de joc, Hèctor, a l’eixida d’un servei de cantonada va pujar el primer tant al marcador. El Playas va seguir atacant i tenint ocasions clares però que no va aconseguir materialitzar mentre que els barcelonins eixien molt ràpid a la contra i solament posaven en destret a *Falcón amb trets llunyans. Quan semblava que s’arribaria al descans amb aqueix paupèrrim 1-0, en una gran eixida de pressió, Guille assistia a Santi que només en el segon pal pujava el 2-0 a l’electrònic en el minuts 18 amb el qual es va arribar a l’intermedi.
La segona meitat va seguir pel mateix camí, amb ocasions en ambdues porteries però l’actuació dels dos portes va evitar que el marcador es moguera. Ho van tenir més a prop els locals, ja que mancant 9 minuts els visitants es van quedar amb un menys per expulsió de David Vallés per doble groga, però van saber patir i aguantar dos minuts sense que els de la Plana aconseguiren materialitzar un gol.
Mancant 6 minuts els de Esparreguera li la van jugar amb porter jugador i la veritat és que movien molt bé la pilota i així en el minut 36 van aconseguir escurçar distàncies per mediació d’Óscar Veca. Va haver de sol·licitar temps mort Manolin per a corregir la defensa en inferioritat, ja que els barcelonins estaven fent molt dany, a partir d’aqueix moment ja no van moure la pilota tan fàcil i els castellonencs van robar un parell de pilotes que no van materialitzar en gol per poc, després de sengles trets des de la seua pròpia àrea.
Ja no va haver-hi temps per a més i la trobada va finalitzar amb un ajustat 2-1 però que permet als “orelluts” sumar la seua tercera victòria consecutiva i amb ella aconseguir els 24 punts que li situen en la quarta plaça de la classificació.
Pròxima setmana es disputen dues jornades, la 14 i la 15. La jornada 14 es disputa entre setmana, concretament aquest dimarts 8 de desembre a les 12 hores contra la Barceloneta, en el Pavelló Marítim de la capital catalana. I dissabte que ve 12 de desembre es disputarà la jornada 15 en la qual visitarà el Ciutat de Castelló a les 17h. el segon classificat el CCR Castelldefels.