14.7 C
Valencia

9 dies de Tram per 9 euros, ‘Abonament Magdalena’

Les tres línies nocturnes connectaran el Polígon Ciutat de Castelló amb la zona de l'Hospital General i permetran ampliar la connexió del transport públic a urbanitzacions de muntanya de la carretera de l'Alcora i grups perifèrics del districte Sud.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El regidor de mobilitat de l’ajuntament de Castelló, Jorge Ribes, ha presentat este dilluns el primer ‘Abonament Magdalena’. Es tracta d’una tarjeta de transport que per 9 euros i durant 9 dies, permetrà els usuaris de l’abonament disposaran d’un nombre il·limitat de viatges de Tram i autobús.

A més, l’Ajuntament de Castelló activarà tres línies nocturnes amb servei 24 hores el cap de setmana i altres tres rutes especials per a les ‘mascletades’. El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha participat en la presentació i ha aplaudit esta iniciativa de foment del transport públic.

Les tres línies nocturnes connectaran el Polígon Ciutat de Castelló amb la zona de l’Hospital General i permetran ampliar la connexió del transport públic a urbanitzacions de muntanya de la carretera de l’Alcora i grups perifèrics del districte Sud. Són la N1: Polígon Ciutat de Castelló-Hospital General-Ciutat de Castelló; la N6: Estació Intermodal-Benadresa-Muntanya Cristina-Intermodal; i la N7: Plaça País Valencià-Perpetu Socors-Grup Lurdes-Plaça País Valencià.

Les tres rutes especials de mascletades tornaran a activar-se enguany. La Ruta 1 és Ciutat de Castelló-Centre-Mascletà; la Ruta 2 és Grup Lurdes-Rondes-Mascletà; i la Ruta 3 és Muntanya Cristina-Benadressa-Oest-Mascletà.

- Publicitat -

L’Ajuntament ha editat fullets amb tota esta informació que repartirà en els autobusos, les tinences d’alcaldia i les oficines de turisme de la ciutat, amb l’objectiu d’informar sobre el servei especial i contribuir al fet que estes festes, la gent deixe el cotxe a casa i es desplace en transport públic, fomentat així una mobilitat més sostenible.

Respecte al servei de la línia del TRAM, es modificarà el seu horari i freqüència habitual. Així, des de les 07.00 hores fins a les 22.00 hores les freqüències seran de 10 o 20 minuts i es prolongarà el servei nocturn de les 22.00 hores a les 03.00 hores en dies laborables i fins a les 06.00 hores els dies grans de les festes, amb freqüències de 15 o 30 minuts. D’esta manera, el dimecres 18 i els caps de setmana el servei funcionarà de manera ininterrompuda les 24 hores.

- Publicitat -

A més, a causa dels actes programats i al tall del centre de la ciutat, des de les 12.00 hores en dies laborables i durant tot el dia en dies festius, la línia modifica el seu itinerari habitual i es realitzarà en dues rutes, una amb eixida des del Grau fins a Cardona Vives i una altra de l’UJI a la Farola.

Pel dia, entre Grau i Cardona Vives, la freqüència prevista és de 10 minuts i entre la parada d’UJI i Farola de 20 minuts. A la nit, els temps de passos programats en estos dos trams són de 15 i 30 minuts, respectivament.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DipVal_PMUS Ayora

Segueix-nos

13,302FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Fira de Nadal dinamitza el comerç local a càrrec de companyies de Vila-real

La Fira de Nadal fa costat a l'empresa local amb 50 activitats de dinamització comercial a càrrec de companyies de Vila-real.

Castelló llança la campanya ‘Ara més que mai, comerç local’ per a incentivar les compres

Innovació Comercial sortejarà xecs per 9.000 euros entre les persones que realitzen adquisicions en el comerç de proximitat.

La quarta part dels metges valencians se n’anirà a treballar fora per a millorar les seues condicions

Una enquesta de la Societat Valenciana de Medicina Familiar i Comunitària (SoVaMFiC) realitzada a metges joves d'esta especialitat revela que el 25% contempla anar-se'n a treballar a una altra autonomia o país com a opció de futur

Alcalà-Alcossebre aprova el pressupost municipal de 2021 que ascendeix a 12.270.886 euros

Amb els vots a favor de PP i Cs i els vots en contra de Partit Socialista i Compromís.

Castelló impulsa la creació i manteniment de 167 noves ocupacions dins del Pla Contracta

L'Ajuntament aprova ajudes per 450.000 euros que se sumen a altres per 1,88 milions per a fomentar l'ocupació i pal·liar la crisi de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià