90 xiquets i xiquetes participen en el Estiu Lúdic d’Alfafar

A més de tallers, activitats educatives i d'oci i eixides a la platja, Estiu Lúdic proporciona a les i els participants l'esmorzar i el menjar durant els mesos de juliol i agost.

L’àrea de Benestar Social de l’Ajuntamentd’Alfafar ha impulsat un estiu més el programa “Estiu Lúdic”, una escola d’estiu en els CEIP La Fila i Orba per a menors de 3 i 14 anys empadronats a Alfafar, i amb els quals es realitza algun tipus d’intervenció des del departament de Serveis Socials del consistori.

Un total de 90 xiquets i xiquetes participen durant els mesos de juliol i agost en aquest projecte amb el qual l’Ajuntament pretén potenciar la igualtat d’oportunitats i oferir als xiquets i xiquetes de les famílies més vulnerables del municipi un espai d’oci i diversió durant els mesos d’estiu.

Rovira  

A més d’activitats educatives, jocs populars, tallers de manualitats i artístics, projecció de pel·lícules i les eixides previstes a la platja de Pinedo i a la piscina del Vedat a Torrent, EstiuLúdic ofereix un esmorzar i un menjar diari amb la qual es pretén garantir les necessitats mínimes d’alimentació dels i les menors més vulnerables de la localitat.

Amb aquesta nova edició del Estiu Lúdic, l’Ajuntament d’Alfafar continua apostant per un projecte d’igualtat d’oportunitats que va nàixer com a menjador social i que s’ha desenvolupat al llarg de les seues edicions ampliant l’oferta per a les famílies i convertint-se en una iniciativa sòlida perquè les i els menors gaudisquen del període vacacional independentment de les seues circumstàncies familiars.

PublicitatJuega Limpio Orihuela