17.4 C
Valencia

94 municipis menors de 50.000 habitants podran optar a ajudes per a millorar l’accessibilitat

Les ajudes comprenen tres trams: un que suposa el 100% de l'obra, que va destinat a municipis amb un pressupost menor a un milió d'euros; un altre tram, que cobreix el 65% de l'actuació i va dirigit a aquelles localitats amb comptes anuals d'un a deu milions d'euros i un tercer, destinat a finançar el 45% de l'obra de municipis que disposen d'un pressupost de més de deu milions d'euros.

- Publicitat -AVL

La Generalitat invertirà 4 milions d’euros en ajudes a 94 xicotets municipis i entitats locals menors preferentment per a finançar actuacions que facilitin la millora de l’accessibilitat de les cases consistorials i altres edificis municipals mitjançant l’eliminació de barreres arquitectòniques.

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) publica este dijous la resolució de la concessió d’estes ajudes, destinades a municipis i entitats locals menors de la Comunitat Valenciana amb població que no excedesca de 50.000 habitants.

El director general d’Administració Local, Antoni Such, ha destacat que estes ajudes, que concedeix Presidència des de fa quatre anys, prevaldran actuacions per a garantir l’accessibilitat a cases consistorials i centres de persones majors o amb problemes de mobilitat.

“Són importants perquè van destinades als ajuntaments menuts que solen tenir més dificultats econòmiques, perquè puguen modernitzar els edificis municipals i fer-los més accessibles. Amb això es fa enorme esforç inversor”, ha explicat.

Les ajudes comprenen tres trams: un que suposa el 100% de l’obra, que va destinat a municipis amb un pressupost menor a un milió d’euros; un altre tram, que cobreix el 65% de l’actuació i va dirigit a aquelles localitats amb comptes anuals d’un a deu milions d’euros i un tercer, destinat a finançar el 45% de l’obra de municipis que disposen d’un pressupost de més de deu milions d’euros.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

12,812FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Albocàsser suma un altre brot amb 15 contagiats per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus, el municipi ha tingut 15 positius (asimptomàtics o no)

Detectat un nou brot de coronavirus a Nules per contacte social

Qualsevol ciutadà pot comprovar les dades actualitzades en la web d'informació estadística de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública.

Sanitat registra 613 nous casos de coronavirus en la Comunitat Valenciana

Per províncies, la distribució de nous contagis és la següent: 34 a Castelló, 160 a Alacant i 419 a la província de València

El PSOE vota en contra de restablir els Rodalia a Castelló

• Els socialistes rebutgen al Senat la proposta del PP que sol·licita recuperar les freqüències davant els col·lapses que s'estan produint en Castelló

Mor Quino, el creador de Mafalda

Les històries de Mafalda s'han traduït a quinze idiomes i s'han publicat en diaris i revistes de tot el món.
- Advertisement -

: Valencià