El 98,78 % dels xiquets i xiquetes de 3 anys aniran a centres escollits per les seues famílies

El percentatge d'admesos provisionals en centres triats en primera o segona opció se situa en el 96,95 %, un punt i mig més respecte a l'any passat.

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha publicat les llistes provisionals d’admesos als centres educatius sostinguts amb fons públics d’Infantil i Primària. Es poden consultar al portal consultar aquí en l’apartat ‘Llistes provisionals’.

Després d’haver fet la baremació de totes les sol·licituds d’admissió que han dut a terme les famílies als centres sostinguts amb fons públics, s’ha pogut comprovar que el 98,78 % dels xiquets i xiquetes han sigut admesos en Infantil de 3 anys en algun dels centres que havien escollit les seues famílies.

Pel que fa al percentatge d’admesos provisionals en primera o segona opció, la xifra és del 96,95 %, un punt i mig més respecte a l’any passat, que se situava en el 95,57 %.

A les comarques d’Alacant, el percentatge d’admesos en alguna de les opcions que han triat les famílies per a Infantil de 3 anys ha sigut del 98,72 %, i en la primera o segona opció, el 97,32 %. A les comarques de Castelló, el resultat és del 99,34 % en alguna de les opcions triades i del 98,27 % en primera o segona opció. En el cas de les comarques de València, se situen en un 98,69 % de les opcions escollides i el 96,38 % en primera o segona opció.

El període per a presentar reclamacions és fins al 3 de juliol i esta gestió es fa de manera fàcil i senzilla en el portal telematricula.es clicant en l’apartat ‘Al·legacions’. El 10 de juliol es publicaran les llistes definitives i del 13 al 29 de juliol es procedirà a la matriculació efectiva per al pròxim curs.