À Punt es presenta en societat llesta per ser “un referent comunicatiu”

Diferents professionals de la nova televisió pública valenciana han intervingut en directe per oferir algun detall dels seus respectius programes

La nova televisió pública valenciana, À Punt, s’ha presentat aquest divendres davant representants polítics, socials i periodístics per demostrar que està tècnicament preparada per a començar, diumenge que ve, les seues emissions regulars i convertir-se en un “referent comunicatiu” del panorama mediàtic.

Així ho ha assenyalat en la seua intervenció el president del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, Enrique Soriano, en un acte celebrat a la seu de Burjassot on s’ultimen els detalls dels informatius i els programes que compondran la graella de la cadena successora de Canal Nou, les emissions de la qual van cessar en 2013.

À Punt no és una tele o una ràdio, és un mitjà audiovisual que presta un servei públic”, ha defensat Soriano, qui ha afegit sobre la data triada per reprendre les emissions regulars de la televisió: “Ens han qualificat, com a mínim, d’atrevits, però hem arribat”.

Acompanyat per la directora general, Empar Marco, Soriano ha agraït també el treball desenvolupat durant aquests mesos preparatoris per part de tot el panorama audiovisual valencià i a continuació ha donat pas a diferents connexions en directe amb altres platons, tant d’informatius com de programes, així com amb les delegacions a Alacant i a Castelló.

Diferents professionals de la nova televisió pública valenciana han intervingut en directe per oferir algun detall dels seus respectius programes, com Clara Castelló i Carolina Ferre, així com el cuiner Ricard Camarena, qui ha bromejat amb què al seu programa gastronòmic no hi haurà “el glamur” que al seu judici destil·len els d’altres cadenes.

“Assumptes interns” i “Animalades” han donat també pistes de per on aniran aquests programes de À Punt, mentre que Miquel Gil i Pep Gimeno “el Botifarra” han amenitzat amb la seua música un acte de presentació en societat on no ha faltat la màgia, que protagonitzarà un altre dels programes de la graella, ni els dibuixos animats, tant en valencià com en anglés.

Entre els representants institucionals es trobaven els consellers Elena Cebrián, Vicent Soler i Rafael Climent i el president de les corts, Enric Morera, així com el president de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL), Ramon Ferrer.

Per part dels partits polítics han acudit diputats com Manolo Mata (PSPV-PSOE), Fran Ferri (Compromís), Fabiola Meco (Podem), Jorge Bellver (PP) i Toni Subiela (Ciutadans). EFE

Publicitat