fbpx
Dissabte,16 Novembre, 2019
Publicitat

Endarrerida la reurbanització del passeig de l’Esplanada per a “causar menor perjudici” a l’hostaleria

El consistori proposarà el començament de les mateixes en la segona quinzena d'octubre de 2020, "ja que coincideix amb el període de menor activitat...
VIV_Tram_d'alacant_ha_transportado_FOTO_(EMBARGADA_HASTA_EL_15-08)

L’Ajuntament exigeix a la Generalitat que mantinga la Línia 5 del TRAM d’Alacant

L'equip de govern portarà al ple una Declaració Institucional reclamant el mateix tracte que a altres ciutats en els transports públics que depenen del Consell.

Sanitat inicia les obres d’ampliació i reforma del centre de salut de Sant Joan...

Sanitat inverteix més de dos milions d'euros en les obres, la qual cosa permetrà ampliar els serveis assistencials del centre.

Ajuntament i Generalitat signen el conveni que dóna llum verda al CdT d’Interior a...

L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés i el Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer han signat el document que permetrà la creació de l’únic CDT d’interior en la província d’Alacant.

La Borsa espanyola baixa el 0,06% després de les eleccions generals

El resultat de les eleccions generals celebrades el dia abans amb prou feines ha afectat la borsa espanyola, que ha acabat aquest dilluns amb una caiguda de l'0,06%.

El centre-dreta guanya el 10-N a Alacant, però no impulsa a Casado a la...

//elecciones10n.porcentual.es/widgets/10N-2019-elecciones/js/widget.min.js?autoload=true&w=300&ss=false&lu=https%3A%2F%2Factualitatvalenciana.com%2F&li=https%3A%2F%2Factualitatvalenciana.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2019%2F04%2FActualitat-Valenciana-Porcentual-JPEG.jpg&lo=va&hm=false&ilm=03000&cet=00&dt=m&type=widgetporcentual%20async Els espanyols ja han parlat i han decidit els resultats de les eleccions generals de l'10-N. A nivell general, vam comprovar que el Partit...

Segueix al minut el transcurs de la jornada electoral en Actualitat Valenciana

No te pergues cap detall d'una jornada electoral 'històrica'.

Alacant es posiciona en la Fira Nacional Gastrònoma com un referent turístic mundial

La ciutat d'Alacant s'ha posicionat com un referent turístic mundial per la seua gastronomia i durant esta setmana reforça la presència en l'edició de la fira...

Més Compromís destaca la aposta per l’agricultura ecològica com a rescat del món rural

Candela visita plantacions de raïm de taula ecològica en el Vinalopó Mitjà al costat de responsables del Comitè Certificador d'Agricultura Ecològica.

Instagram

Alló més llegit

Pin It on Pinterest