Abalde, per problemes esquena, i Diot, per sobrecàrrega, encara no s’entrenen

L’aler gallec Alberto Abalde, per problemes en l’esquena, i el base francés Antoine Diot, per una sobrecàrrega en el sóleo esquerre, encara no han pogut participar en els entrenaments de grup del València Basket esta pretemporada.

Segons va informar el club, Abalde arrossega molèsties en la zona lumbar des del seu últim partit amb Espanya i encara que ha rebut diferents tractaments encara no han desaparegut, la qual cosa ha portat a realitzar-li noves proves.

L’estimació dels serveis mèdics del club és que l’aler necessite altres deu dies de treball en solitari abans d’incorporar-se al treball del grup que dirigeix Jaume Ponsarnau.

Quant a Diot, el club recalca que ja està completament recuperat de la lesió en el genoll esquerre que li va impedir jugar la passada campanya i que si escau encara no ha pogut treballar per una sobrecàrrega en el sóleo esquerre.

El club assegura que “la seua evolució està sent bona i s’espera que d’ací a poc temps puga incorporar-se al grup amb total normalitat”.

Publicitat