Santiago Abascal i Macarena Olona donen positiu en coronavirus

El líder i la diputada de Vox han anunciat en xarxes socials que s'han contagiat de coronavirus.

Santiago Abascal

Santiago Abascal ha anunciat en les seues xarxes socials que s’ha contagiat de coronavirus. Segons explica, després de conéixer que el seu company de partit, Ortega Smith, havia donat positiu, s’ha sotmés a a el test i el laboratori encarregat ha confirmat que és positiu en COVID-19.

“Aquest dimarts, en conéixer el positiu de Javier Ortega, em vaig posar en quarantena i vaig demanar a un laboratori privat un test de Covid-19. La prova també ha donat positiu així que continuaré treballant des de casa. Gràcies per la vostra preocupació encara que em trobe raonablement bé. Demanaré al president del Govern que en la reunió que ha convocat dilluns vinent amb els líders dels partits es puga participar per videoconferència o similar perquè tots puguem aportar la nostra visió i propostes.Continuarem reclamant al govern unitat d’acció nacional, decretant l’estat d’alarma, i que tots els recursos de l’Estat es dediquen a pal·liar aquesta pandèmia que és ja una brutal crisi sanitària, econòmica i social”, ha explicat Abascal en les seues xarxes socials.

Així mateix, Macarena Olona, diputada i portaveu de Vox en el Congrés, ha confirmat quasi alhora que també ha donat positiu en coronavirus

: Valencià