19:03 - lunes, 4 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

“L’abecedari del diable”: el nou joc perillós que es popularitza entre els xiquets

Després que el joc de ‘la balena blava’ alertara a les autoritats de mig món, un nou i perillós entreteniment ha començat a popularitzar-se entre els més xicotets. Es tracta de ‘L’abecedari del diable’, un joc que pot provocar ferides doloroses, d’entre tres i cinc centímetres, que tarden dies a cicatritzar i poden generar complicacions.

El joc s’ha donat a conèixer després que una mare de Mieres, a Astúries (Espanya), detectara que el seu fill, de vuit anys, tenia dues ferides en carn viva en el dors de les mans. Després de preguntar-li reiteradament a què es devien, el xiquet va acabar confessant que jugava a ‘l’abecedari del diable’. Una amiga de la dona va decidir alertar del cas a través de Facebook i l’Associació Contra l’Assetjament Escolar (ACAE) de la regió va donar a conèixer la seua publicació.

Les regles d’aquest joc són sàdiques. El xiquet ha de recitar l’abecedari i dir una paraula que comence amb cada lletra, mentre l’altre participant li grata amb les ungles en el dors de les mans cada vegada més ràpid i fort. Encara que a simple vista pot semblar un joc innocent, hi ha alguna versió autoflagelant que inclou objectes com les tisores.

Últimas noticias

Contenido relacionado