Condemnat a dos anys de presó a un home per abusar sexualment d’una menor en Castelló

Una vegada en el carrer, l'acusat va anar a cercar el seu vehicle aparcant-ho en la vorera, requerint a la menor dient-li, "anem-nos, anem-nos".

406

L’Audiència Provincial de Castelló condemna a dos anys de presó a un home per abusar sexualment d’una menor.

El setembre de 2016, la menor d’11 anys Maria es va anar a passejar a la seua gosseta, a pocs metres de la seua casa, es va parar com era el seu costum a parlar amb una persona que sempre és trobava allí, quan en un moment donat l’acusat Benito major d’edat,
se li va acostar cridant-la pel seu nom i després d’entaular conversa va insistir a convidar-la a una coca-cola, invitació que la menor va rebutjar en un primer moment, si bé va acabar accedint davant la seua insistència entrant en el Bar.

En el transcurs de la conversa i tractant de satisfer els seus desitjos sexuals li va manifestar a la menor que tenia molts diners i cases i que si volia, se la podia ensenyar, al mateix temps que posava la mà sobre l’esquena i la lliscava arribant a tocar-li el pit esquerre.

Una vegada en el carrer, l’acusat va anar a cercar el seu vehicle aparcant-ho en la vorera, requerint a la menor dient-li, “anem-nos, anem-nos”, si bé davant el temor que li va inspirar l’acusat en haver sigut alertada de les seues possibles intencions de grapejar-la, es va posar a plorar, eixint la propietària del Bar qui acompanyà a la menor a la seua casa.

A conseqüència d’aquests fets Maria va patir malsons durant una setmana, no podent agafar el son, presentant cert temor en eixir al carrer per si es trobava amb l’acusat.

L’Audiència Provincial de Castelló ha condemnat a l’acusat Benito, com a autor penalment responsable un delicte d’abús sexual comesa sobre un menor de 16 anys, a la pena de dos anys de presó i inhabilitació especial per al dret de sufragi passiu durant el temps de la condemna i a la pena de prohibició d’aproximar-se durant 3 anys a Maria.

El que li impedirà acostar-se a aquesta, en qualsevol lloc on es trobe, així com acostar-se al seu domicili, centre docent, lloc de treball i a qualsevol altre que siga freqüentant per ella, en la distància mínima de 500 metres, així com a la pena de prohibició de comunicar-se durant 3 anys amb Maria, per qualsevol mitjà.

L’acusat haurà de pagar 2.000 euros, a més de les costes del judici.