Detingut un home a València per abusar de les seues nétes

Aproximadament portava uns deu mesos realitzant aquests fets.

lloguers

Agents de la Policia Nacional han detingut a un home de 60 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la llibertat i indemnitat sexual, després de suposadament portar durant aproximadament deu mesos abusant sexualment de dos de les seues nétes menors d’edat. Els agents li van intervenir el vehicle.

Les recerques es van iniciar fa una setmana, en tenir coneixement els policies que una menor havia sigut derivada pel seu metge a un hospital ja que pel que sembla hauria patit abusos sexuals.

Una vegada en l’hospital els agents van esbrinar que la menor li hauria explicat la nit anterior a la seua mare, després d’un malson, que el seu avi pel que sembla li hauria xuclat i tocat la zona vaginal i ella li hauria realitzat fel·lacions.

En el transcurs de les recerques i passats uns dies, els policies van esbrinar que en aqueix moment estava una dona juntament amb la seua filla menor en el mateix hospital, ja que pel que sembla aquesta hauria patit abusos sexuals per part d’un familiar.

Els policies van esbrinar que en conèixer la menor que una de les seues cosines hauria denunciat al seu avi, li va manifestar a la seua mare que venia patint abusos sexuals per part del mateix des de fa uns deu mesos, que consistien en tocaments, fel·lacions mútues.

Pel que sembla aquests episodis ocorrien amb certa freqüència, a voltes dues vegades per setmana, quan es desplaçaven en el vehicle del seu avi. En ocasions anava amb les dues i unes altres de manera individual amb una de les dues.

Pel que sembla els oferia diners que els mostrava prèviament i els manifestava que si li’l feien li’l donaria, així com que si li’l deia al seu pare ho matarien i elles haurien d’anar a un centre de menors.

En saber que estava sent cercat per la Policia, es va presentar voluntàriament en dependències policials on va ser detingut com a sospitós de ser el presumpte autor d’un delicte contra la llibertat i indemnitat sexual.

Publicitat