Condemnada una dona per abusar sexualment d’una amiga, davant la qual va fingir ser un italià malalt de leucèmia

L'Audiència de València també la considera autora d'un delicte d'estafa, pel qual li imposa huit mesos de presó.

Audiencia Provincial Valencia

La Secció Cinquena de l’Audiència Provincial de València ha condemnat a quatre anys i huit mesos de presó per un delicte d’abús sexual i un altre d’estafa a una dona que va forçar sexualment a una amiga i la va enganyar perquè li comprara dos telèfons mòbils. La condemnada haurà d’indemnitzar a la víctima amb 900 euros.

Totes dues dones es van conéixer al maig de 2016 en el gabinet d’estètica de la mare de la víctima. Com explica el relat de fets provats que fa la sentència, la condemnada va convéncer a la seua amiga perquè acceptara l’amistat d’un supòsit amic italià en una xarxa social.

Rovira  

La víctima va contactar amb el supòsit jove sense saber que, després del perfil en la xarxa es trobava la seua amiga qui, fent-se passar per l’home italià, li va fer creure que patia leucèmia i que estava ingressat a l’Hospital la Fe de València, per la qual cosa li va demanar diners, dos mòbils, roba i un ventilador. La jove estafada va realitzar les compres, valorades en més de 600 euros, i li va donar fins a 500 euros en metàl·lic.

El 15 de juny de 2016 la víctima i el supòsit jove van concertar una cita en el centre d’estètica de la mare d’ella. La condemnada, que va simular to masculí i accent italià, li va demanar a la víctima que s’embenara els ulls per a la trobada i va aprofitar que la seua amiga no veia per a abusar sexualment d’ella.

PublicitatJuega Limpio Orihuela