viernes, 21 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Un motorista de 54 anys ferit greu en un accident entre un cotxe i una moto en Castelló

La Policia Local de Castelló juntament amb un repten dels Bombers Municipals i una ambulància Samu han intervingut aquest matí en un aparatós accident de trànsit ocorregut en l’Avinguda Germans Bou a l’altura del número 215, en el qual s’han vist implicats una motocicleta i una furgoneta i en el qual ha resultat ferit molt greu el motorista.

El sinistre s’ha produït al voltant de les set i vint del matí quan, per causes que està investigant l’equip d’Atestats de la Policia Local, un vehicle marca Citroën Berlingo de color blanc i una motocicleta BMW han col·lidit frontalment quan la furgoneta efectuava un gir a l’esquerra per a eixir de la calçada. A causa del violent impacte, el conductor de la motocicleta ha eixit acomiadat una vintena de metres i ha caigut sobre una zona enjardinada annexa a la calçada.

Diversos conductors que en aqueix moment circulaven per l’Avinguda Germans Bou, en veure el sinistre, han alertat immediatament al Centre Integral Municipal de Seguretat i Emergència, CIMSE, d’aquest accident i han informat la Policia Local que el motorista es trobava tendit sobre el sòl i no es movia.

Fins al lloc s’han desplaçat immediatament diverses dotacions de la Policia Local de Castelló i una ambulància SAMU, els facultatius del qual, després d’estabilitzar al conductor de la motocicleta, A.V.S., de 54 anys, ho han traslladat d’urgència fins a l’Hospital General amb pronòstic molt greu, on ha quedat ingressat en la Unitat de Vigilància intensiva.

Per la seua banda els agents de la Unitat d’Atestats i Recerca d’Accidents de la Policia Local de Castelló han arreplegat els testimoniatges del conductor implicat i d’un testimoni del sinistre, han procedit a arreplegar totes les petjades i vestigis relacionats amb l’accident i han sotmés al conductor de la furgoneta a la prova d’alcoholèmia llançant un resultat negatiu en aquesta.

Finalment, la Policia Local de Castelló ha tallat al tràfic un dels carrils de l’Avinguda Germans Bou en el tram afectat per l’accident. El tall de la circulació ha durat aproximadament dues hores mentre es retiraven de la via els dos vehicles sinistrats i els Bombers Municipals procedien a la neteja de la calçada, ja que a causa de la violenta col·lisió s’havien vessat per la via multitud de restes i líquids de motor de la furgoneta i la motocicleta.

Últimas noticias

Contenido relacionado