Dos operaris morts per un despreniment de terra mentre treballaven en Aras de los Olmos

Els treballadors pertanyen a una subcontracta de l'empresa encarregada de la demarcació de Villar, que havia de dur a terme una tasca específica per a la qual es necessitava un treball en altura per a estabilitzar la muntanya,

Publicitat

Dos operaris han mort aquest divendres per un despreniment de terra quan realitzaven treballs en altura d’estabilització d’una muntanya en la carretera CV-363 en la localitat valenciana d’Aras de los Olmos, segons han informat fonts del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències i de la Diputació de València, administració a la xarxa de la qual correspon la via.

El CICU ha rebut sobre les 11.25 hores d’aquest divendres un avís perquè s’havia registrat un despreniment en el vessant d’una
muntanya a Aras de los Olmos, on hi havia uns operaris treballant amb una grua i ha bolcat.

PublicitatRovira  

Després de rebre l’avís, el CICU ha mobilitzat una unitat de Suport Vital Bàsic, una altra del SAMU i un helicòpter medicalitzat de la Generalitat. L’equip mèdic d’aquest últim mitjà únicament ha pogut confirmar la mort de dos homes, les edats dels quals no s’han precisat.

Segons han concretat fonts de la Diputació, la carretera és la CV-363, de la xarxa de corporació provincial, que uneix Losilla amb la Pobla de Sant Miquel, en el Racó d’Ademús.

Els operaris morts pertanyen a una subcontracta de l’empresa encarregada de la demarcació de Villar, que havia sigut requerida per a dur a terme una tasca específica per a la qual es necessitava un treball en altura per a estabilitzar la muntanya, que ha patit un despreniment.

Des del Consorci Provincial del Bombers s’han desplaçat efectius del parc voluntaris de Titagües, membres del parc de l’Eliana i el Grup de Rescat a Altura (GERA). Segons aquest servici, les primeres informacions apuntaven a un despreniment de terra amb els dos operaris, que haurien caigut des d’una altura de 30 metres.

PublicitatJuega Limpio Orihuela