Quatre persones ferides de gravetat en un accident laboral múltiple a Nàquera

A última hora de la nit d'ahir es va produir un accident laboral que va afectar a diverses persones que estaven treballant a una empresa d'estampacions metàl·liques a Nàquera.

accident laboral

A última hora de la nit d’ahir es va produir un accident laboral que va afectar a diverses persones que estaven treballant a una empresa d’estampacions metàl·liques a Nàquera.

Sobre les 23:48 hores va arribar l’alerta del succés al Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) i ràpidament es van mobilitzar fins al lloc de l’accident laboral dues unitats de Suporte Vital Basicos (SVB) i dues unitats del Servei d’Ajuda Mèdica Urgent (SAMU).

Pel que sembla, per causes que encara es desconeixen maquinària pesada va atrapar els braços i mans de diversos treballadors.

En definitiva, els equips mèdics van haver d’assistir a quatre treballadors ferits de gravetat de l’empresa de Nàquera.

Un home de 25 anys ferit en una mà amb traumatisme i amputació de diversos dits que va ser traslladat en una SVB a l’Hospital Intermutual de Llevant.

Un home de 55 anys amb traumatisme en ambdues mans i amputació de diversos dits que després de ser atès va haver de ser traslladat en el SAMU a l’Hospital La Fe de València.

Una dona de 30 anys ferida amb traumatisme i amputació en les mans que també va ser traslladada en un SVB a l’Hospital La Fe de València.

Finalment, els serveis mèdics van atendre a una dona de 46 anys ferida amb braç esquerre catastròfic i amputació de diversos dits que va haver de ser traslladada en el SAMU fins a l’Hospital de Manises.

Publicitat