Quatre ferits en un accident múltiple en la Ronda Nord de Castelló

Quatre persones han resultat ferides de caràcter lleu i després de ser ateses en el lloc del sinistre, no ha sigut necessari el seu trasllat fins a un centre mèdic.

Quatre persones han resultat ferides de caràcter lleu i després de ser ateses en el lloc del sinistre, no ha sigut necessari el seu trasllat fins a un centre mèdic.

D’altra banda, la ronda de circumval·lació sentit districte marítim ha romàs tallada al trànsit durant mitja hora mentre es retiraven de la via els turismes sinistrats.

Agents de la Policia Local de Castelló juntament amb diverses dotacions del servei d’emergències sanitàries han intervingut al voltant de les 14.30 hores d’ahir, en la ronda de circumval·lació al seu pas per l’avinguda Lidón a causa d’un aparatós accident de trànsit en el qual han estat implicats nou turismes i a conseqüència dels múltiples abastos, han quedat creuats sobre la calçada diversos vehicles.

El sinistre s’ha produït quan, per causes que està investigant l’equip d’Atestats i Investigació d’accidents, un turisme marca Peugeot i un vehicle marca Opel han col·lidit lateralment quedant els dos turismes obstaculitzant el trànsit.

A causa d’esta circumstància, la resta de vehicles que circulaven en aqueix moment per la via han realitzat diverses maniobres evasives i alguns d’ells s’han eixit de la via mentre que uns altres aconseguien per darrere als vehicles que frenaven per a evitar col·lidir contra els turismes implicats en el primer sinistre. La pluja, la calçada mullada i la falta de visibilitat també han pogut contribuir a augmentar el nombre de vehicles implicats en este sinistre que únicament ha provocat quatre ferits de caràcter lleu.

Estes persones lesionades han rebut assistència mèdica per part dels facultatius de diverses dotacions dels serveis d’emergències sanitàries que s’han traslladat al lloc de l’accident i no ha sigut necessari el seu trasllat a cap centre mèdic.

Finalment, a causa de l’aparatositat de l’accident, la Policia Local de Castelló ha tallat al trànsit la ronda de circumval·lació sentit districte marítim, des de la rotonda del riu sec fins a la rotonda dels jutjats de Castelló, durant mitja hora pel fet que el sinistre ha generat una important retenció de trànsit.

Al voltant de les tres de la vesprada, s’han retirat de la via els vehicles sinistrats i s’ha représ la circulació per la ronda de circumval·lació.

CatalanSpanish