08:02 - martes, 27 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Dos joves ferits en 2 accidents contra porcs senglars a Ondara i Mutxamel

Una dona de 24 anys i un home de 20 han resultat ferits després de patir sengles accidents amb porcs senglars en els termes municipals alacantins d'Ondara i Mutxamel.

Dos joves –una dona de 24 anys i un home de 20– han resultat ferits després de patir sengles accidents amb porcs senglars en els termes municipals alacantins d’Ondara i Mutxamel, respectivament, segons assenyala el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU).

Així, al voltant de les 04.15 hores de la matinada, es va sol·licitar la intervenció del CICU per a assistir una dona que havia patit un accident amb el seu cotxe en creuar-se un porc senglar en l’AP-7, a l’altura d’Ondara.

Fins al lloc es va desplaçar una unitat de Suport Vital Bàsic, l’equip sanitari del qual va assistir la conductora, una jove de 24 anys, per policontusions.

Després de l’assistència, la ferida va ser traslladada a l’hospital Francesc de Borja de Gandia (València).

A més, a les 07.20 hores, ha entrat avís al CICU mitjançant el qual s’alertava d’un accident de moto després de xocar amb un porc senglar, en la carretera CV-800, en terme municipal de Mutxamel.

S’ha desplaçat fins allí una unitat de Suport Vital Bàsic. L’equip sanitari ha assistit un jove de 20 anys per policontusions i posteriorment ha sigut traslladat a l’hospital de Sant Joan.

Últimas noticias

Contenido relacionado