05:03 - lunes, 4 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Un acte vandàlic origina un incendi en l’escuraeta de València

Segons va informar la Policia Local, tot apunta al fet que un acte vandàlic va ser el detonant de l’incendi, que no va causar danys materials. I possiblement va anar així perquè es va declarar sobre les 7.30 hores, quan la plaça de la Reina estava quasi buida i els venedors de l’Escuraeta encara no havien obert les parades.

Un o diversos desconeguts van calar foc al costat d’una de les lones que cobreixen els llocs durant la nit. Va ser a només quatre metres de la Catedral de València. En pocs minuts, el material plàstic va donar regna solta a grans flamarades i a una intensa fumera al costat dels murs de l’edifici religiós.

Les flames van afectar a altres dos llocs de l’Escuraeta, però amb molta menor intensitat. Únicament presentaven desperfectes unes separacions de varetes, part d’un sostre i unes teles plàstiques, sense arribar a destruir el gènere. De fet, els seus venedors van poder obrir i desenvolupar amb normalitat la jornada. Balhahcen confiava ahir en què la policia localitze prompte als autors. «No entenc per què ens volen fer mal», reflexionava contrariat al costat d’una pasterada de teles retorçades per la calor.

Últimas noticias

Contenido relacionado