Les ‘veus de Castelló a Madrid’ recullen les seues actes com a Diputats i Senadors

Susana Ros, Germán Renau, Óscar Clavell, Marisa Saavedra i Alberto Asarta, ocupen els cinc escons a l'Hemicicle i Salomé Pradas, Vicente Martínez i Artemi Rallo, són la representació castellonenca a la Cambra Alta.

Els cinc representants electes per la demarcació de Castelló, que ocuparan en escons pertinents al Congrés dels Diputats, i els tres respresantants al Senat ja tenen les seues actes. Així, després dels resultats electorals el passat 10 de Novembre i en fer-se efectiva l’acceptació de l’acta, Susana Ros i Germán Renau, del PSOE, Óscar Clavell, com a representant del PP, Marisa Saavedra, per la formació morada d’Unides-Podem i Alberto Asarta, com a representant de Vox, són, oficialment les veus de la província al Congrés dels Diputats a Madrid. Per la seua part, i com a senadors, Salomé Pradas, Vicente Martínez i Artemi Rallo, són ja la representació castellonenca a la Cambra Alta.

En una jornada d’entrades i eixides a la Ciutat de la Justícia de Castelló, amb somriures, no massa habituals quan els polítics xafen estes instal·lacions, cada partit, ha aprofitat per a dir la seua.

Per part dels socialistes, el diputat socialista en el Congrés, Germán Renau, ha manifestat que “per al nostre partit, el partit socialista, que ha tornat a guanyar les eleccions generals a la província de Castelló, és una satisfacció poder comptar amb quatre representants en les Corts Generals”.

“A partir d’ara s’inicia una etapa en la qual treballarem per portar cap avant les polítiques progressistes, les úniques polítiques que ens fan avançar. Treballarem per la igualtat, per la memòria històrica, per la posada en valor de la despoblació, la millora de les infraestructures, la sanitat. Establirem prioritats econòmiques, socials i mediambientals que uneixen als partits progressistes i la societat civil, per a garantir l’estabilitat durant tota una legislatura, i no deixarem que s’impose el discurs de l’odi”, ha afegit Renau.

Per part seua, el senador socialista Artemi Rallo ha assenyalat que “els parlamentaris electes del partit socialista assumim la nostra condició amb un enorme sentit de la responsabilitat, responsabilitat que deriva del fet d’haver sigut la candidatura més votada pels castellonencs”.

“Per això, tenim un compromís inequívoc amb les seues reivindicacions i les seues necessitats. La província de Castelló demanda inversions, demanda millores, demanda una major qualitat de vida, una possibilitat de creixement de l’ocupació, necessitem infraestructures decisives per a aconseguir el desenvolupament de la nostra economia i permetre que s’incremente la qualitat de vida dels nostres ciutadans”, ha postil·lat.

També els diputats nacionals del Partit Popular per Castelló han acudit este dimarts a la Ciutat de la Justícia per a recollir les actes que acrediten la seua elecció com a parlamentaris. Óscar Clavell, Salomé Pradas i Vicente Martínez “per a defensar a Castelló”, com han destacat.

Tal com ha explicat el diputat nacional del PP, Óscar Clavell, “ens enfrontem a una legislatura molt complicada que pot suposar un greu perjudici per a la nostra província”, ja que “ens enfrontem a un govern radical i sense projecte que prioritza les butaques a un projecte de futur per a Castelló”.

Clavell ha manifestat que “la província necessita polítiques reformistes, moderades i de futur per a crear oportunitats” i “el que menys mancada li fa a Castelló és un altre Govern de Sánchez que és el que ha paralitzat i bloquejat totes les inversions per a Castelló”.

Per a això, el diputat nacional ha manifestat que “el PP defensarà la província de Castelló i els parlamentaris del PP defensarem per sobre de tot al territori de manera lleial i constructiva”.

Per la seua part, la Diputada de Podemos, Marisa Saavedra, penjava orgullosa al seu Facebook la imatge amb l’acta a la Ciutat de la Justícia, acompanyat d’un text on exposava el seu compromís. “Avui he arreplegat la meua credencial de diputada d’Unides Podem, a la Junta Electoral. Amb companys i companyes que han treballat molt per fer-lo possible! Preparada per a una legislatura que esperem que siga llarga i en la que puguem aportar molt per millorar la vida de la gent d’aquest país i de les nostres comarques. Per un país més just, digne i fratern… Endavant!”

També a la web de Vox Castellón, apareixen les fotografies de la recollida de l’acta del Diputat de VoxAlberto Asarta, i les felicitacions per part del seu partit.

CatalanSpanish