Els actes taurins atrauen a milers de persones en el sisè dia de la Fira d’Onda

La cultura ha sigut un dels plats forts del dimecres amb l'obra de teatre ‘A Espanya no la va a conèixer ni la mare que la va parir’.

La Fira d’Onda ha arribat al seu equador i els actes taurins han sigut els protagonistes durant tot el dia. La població també ha pogut gaudir d’actes culturals, musicals i infantils en diferents llocs de la localitat.

El primer “encierro” de la Fira ha comptat amb sis bous braus de la ramaderia El Pilar. L’acte taurí ha sigut net, comptant amb una alta participació de corredors experts i aficionats. En el seu inici ha sigut lent, però una vegada passada la corba en dicrecció el carrer Ecce Homo els bous s’han avançat i s’han pogut viure carreres molt boniques.

A continuació, els assistents han gaudit de l’exhibició de dos bous. A la vesprada, els actes han continuat amb dos bous de la ramaderia El Pilar, un de Victorino Martín i vaques de la ramaderia Hermanos Guillamón i Hermanos Cabello. Els bous embolats també han tornat a omplir els carrers d’Onda en la nit del dimecres amb tres exemplars.

Els xiquets han pogut gaudir tant al matí com a la vesprada d’actes organitzats especialment per a ells. El parc infantil Divertwin, inclòs al XVII Festival de Teatre i Animació Infantil, ha estat replet de xiquets jugant en els seus matalassets i en multitud d’activitats durant tot el dia. Les famílies tampoc han volgut perdre’s el concert infantil ‘La Glüps in concert” que ha fet que el públic balle, jugue, escolte i gaudi de la música en directe.

A la nit, el Teatre Mònaco alberga una de les obres teatrals més esperades de la Fira d’Onda, ‘A Espanya no la va a conèixer ni la mare que la va parir’, de la companyia valenciana Wichita Co. L’obra dirigida per Víctor Sánchez tracta la cerca d’identitat, les relacions familiars i una divertida crítica al posmodernismo. La nit contínua al pavelló Víctor Cabedo amb la festa de Djs.

El dijous arriba l’esperat cercavila de la tercera edat i el seu dinar homenatge. Per als més valents se celebrarà la carrera d’autos locos mentre que els xiquets i xiquetes podran gaudir del parc Sargantana Aventura amb tir amb arc, rocòdrom, etc; les atraccions de la fira a 1 euro i l’obra de teatre ‘l’Explorateur’. El cercavila de disfresses i l’orquestra Wonder posaran el punt final del dijous.

CatalanSpanish