Activada l’alerta groga per pluges a Castelló i el litoral de València

L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha activat per a aquest dimecres l'alerta groga per pluges i tempestes en la província de Castelló, tot el litoral de la de València i el litoral nord de la d'Alacant.

groga
PublicitatAVL

L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha activat per a aquest dimecres l’alerta groga per pluges i tempestes en la província de Castelló, tot el litoral de la de València i el litoral nord de la d’Alacant.

A Castelló està activada l’alerta per pluges que poden deixar una acumulació de 20 litres per metre quadrat en una hora, i a més per tempestes, amb una probabilitat d’entre el 40 i el 70%.

PublicitatRovira  

A València i Alacant, l’alerta groga és per pluges, que poden aconseguir els 20 litres per metre quadrat en una hora.

Per a avui s’espera cel poc nuvolós sense precipitacions en el sud de la província d’Alacant, i en la resta intervals nuvolosos amb núvols d’evolució diürna a l’interior, i probables ruixats i tempestes, que podran ser localment fortes.

Aemet espera per a aquest dimecres cel poc nuvolós sense precipitacions en el sud de la província d’Alacant, i en la resta intervals nuvolosos amb núvols d’evolució diürna a l’interior, i probables ruixats i tempestes, que podran ser localment fortes.