Activen l’alerta groga per pluja i tempestes a les tres províncies

La alerta groga per precipitacions acompanyades d'aparell elèctric afecta, de moment, a l'interior nord de la província, on podrien registrar-se pluges de fins a 20 litres per metre quadrat.

PublicitatAVL

L’oratge canvia radicalment a la Comunitat Valenciana i caldrà canviar la crema solar per paraigües. En les últimes hores i ha passat de l’alerta groga per calor a la preemergència per pluges i tempestes que es produiran sobretot a partir de demà, tal com revela la predicció del temps elaborada per l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

En València hi ha alertes en pràcticament tota la província. Les alertes s’activen en la part interior nord a migdia fins a la vesprada i a la resta de la província des de la nit fins a la matinada. S’espera que puga caure durant tota la jornada en alguns llocs fins a 80mm.

PublicitatRovira  

En l’actualització de les 8.00 de hui s’espera en la província d’Alacant pluges i tempestes en l’interior de la província, on s’espera que la precipitació siga d’almenys de 20 mm. L’alerta està activada a partir del migdia fins a les 20.00 de la vesprada.

En Castelló l’avís també està activat per a la part interior sud de la província, on la previsió és de tempestes i pluges d’almenys de 20 mm fins i es mantindrà també fins a la vesprada.