Adif restableix la circulació després dels treballs de reparació pel temporal

Reparats els danys causats pel temporal, les localitats d'Oriola i Beniel tornen a estar comunicades per ferrocarril amb Alacant.

Publicitat

Adif ha restablit aquest dissabte la circulació entre les estacions de Callosa i Beniel, en la línia Alacant-Múrcia, la infraestructura de la qual tornarà a estar a la disposició de les empreses ferroviàries des d’aquesta vesprada una vegada que els equips de manteniment han reparat els danys provocats pel temporal de mitjan setembre.

D’aquesta forma, les localitats d’Oriola i Beniel tornen a estar comunicades per ferrocarril amb Alacant. No obstant això, el trajecte des de Múrcia continua interromput mentre continuen els treballs al voltant del Reguerón, on s’han concentrat els majors desperfectes en la infraestructura.

PublicitatRovira  

Precisament per això, també es troba suspesa la circulació entre la capital murciana i Cartagena, ja que és en esta zona on es bifurca la línia tant cap a Alacant com cap a Cartagena, segons ha informat Adif en un comunicat.

Aquest restabliment s’uneix als dels trajectes d’ample ibèric Murcia – Albacete, Murcia – Lorca, Alacant – Callosa, Alacant – Albacete i el metro de Cartagena – La Unió, que Adif ha tornat a posar en servei de forma progressiva una vegada finalitzats els treballs de reparació dels danys.

D’altra banda, encara romanen sense servei les relacions Lorca – Águilas, València – Albacete i Murcia amb Cartagena en ample ibèric, i el trajecte Els Néts – La Unió d’ample mètric. En tots aqueixos recorreguts continuen treballant equips de manteniment d’Adif per a restablir la circulació ferroviària “en el menor termini possible”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela