24.6 C
Valencia

Adjudicades les nou casetes per a la fira del vi a Benicàssim

La reina infantil Marina Pauner Martínez ha organitzat per a aquesta vesprada el tradicional Vi d'Honor amb la seua cort d'honor Mara Marqués Fuentes, Andrea Nebot Pallarés, Paula Bellido Fernández, Irene Andrés Folch, Júlia Tafalla Recuero, Elena Barbeito Gómez i Natalia Rodríguez Montro i la corporació municipal encapçalada per l'alcaldessa, Susana Marqués, i el regidor de Festes, Arturo Martí

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament de Benicàssim, a través de la Regidoria de Festes, ha adjudicat les nou casetes que s’instal·laran en el recinte firal durant les festes de Sant Tomás de Villanueva, que se celebraran del 20 al 29 de setembre.

Enguany hi ha una novetat respecte al preu de les begudes comunes que oferiran les casetes, ja que serà un preu unitari. Així, els adjudicataris tindran l’obligació de mantenir una llista completa de tots els productes i serveis que oferisca, amb indicació dels preus unitaris de forma permanent i en un lloc visible. En aqueix llistat s’ha establit en un euro el preu màxim per a una botelleta d’aigua, o 1,5 euros per a la cervesa o refresc. Com ha indicat el regidor de Festes, Arturo Martí, “estem molt contents de la resposta per part dels interessats, ja que el recinte firal congregarà el nombre màxim permés de casetes i, a més, la unificació de preus té l’objectiu d’oferir uns preus populars per a tots els assistents que acudisquen al recinte firal durant els deu dies de festa”.

En ferència a la música, l’Ajuntament de Benicàssim disposarà per a tot el recinte d’un únic sistema de reproducció musical, respectant entre altres l’horari de descans, de 15.00 a 17.00 hores. A més, s’instal·larà un limitador de potència sonora ajustat a un nivell d’emissió màxim de 85 decibels.

Els divendres i dissabtes de festes l’horari de tancament s’ha fixat a les 6.00 hores. El diumenge 22 el cessament d’activitat serà a les 3.30 hores, mentre que del 23 al 26 serà a les 2.00 hores i el dia 29 serà a les 1.00 hores.

El muntatge de les nou casetes, així com del recinte taurí, començarà pròxim dilluns 16 de setembre.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,773FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Borriana redistribuirà les seues àrees de competència delegades per l’Alcaldia

Després de la dimissió del regidor socialista Javier Gual "per motius personals" i la pròxima incorporació d'Ester Meneu en l'equip municipal de govern.

Detectats brots de coronavirus a Castelló, Orpesa, Onda i Benicarló

La província de Castelló ha registrat en 24 hores un total d'11 brots.

Sanitat prorroga durant 21 dies més les mesures restrictives per a la Comunitat Valenciana des de dilluns que ve

La Comunitat Valenciana registra 707 nous casos de coronavirus i 688 altes a pacients

L’AVL reivindica la figura literària de Carmelina Sánchez-Cutillas

Dona rebel, apassionada, lluitadora, forta, a més d’escriptora excepcional de les lletres valencianes del segle XX han sigut alguns dels molts qualificatius pronunciats en la Jornada Feminari en homenatge a Carmelina Sánchez-Cutillas, Escriptora de l’Any 2020, organitzada per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

La Generalitat convoca oposicions per a formar part de l’escala d’orientadors de Labora

Amb aquestes proves Labora pretén oferir estabilitat a un servei fonamental per a la ciutadania
- Advertisement -

: Valencià